Marinovaná bůvolí mozzarella v kysané smetaně s citrónem a čerstvou majoránkou

Potřebujeme:

  • 1 kvalitní bůvolí mozzarella (příp. lze použít i z kravského mléka)
  • 1 čistý omytý bio citrón
  • 1 červená chilli paprička
  • 1 lžíce tučné lahodné zakysané smetany
  • mořská sůl, čerstvý pepř
  • olivový olej
  • čerstvá majoránka na ozdobu

Postup:

  1. Mozzarellu nakrájíme na plátky, zakápneme olivovým olejem a zalijeme zakysanou smetanou
  2. Posypeme ji nakrájenou chilli papričkou, osolíme a opepříme. 
  3. Dozdobíme citronovou kůrou a čerstvou majoránkou.



Marinovaná bůvolí mozzarella v kysané smetaně s citrónem a čerstvou majoránkou


Zpět na recepty

Modul: recepty