Bezlepkový dortík do skleničky, s pravou vanilkou a mangem (4 skleničky)

Spodní ořechová vrstva:

  • 100 g sušených datlí
  • 40 g kešu ořechů
  • 40 g mandlí

Krém:

  • 3 kelímky (420g) MILKO Můj Skyr bílý 0 % tuku 
  • 1 vanilkový lusk
  • 40 g medu 
  • Ovocná vrstva:
  • Zralé mango
  • Jahody či jiné drobné ovoce

Postup:

  1. Rozmixujeme datle a ořechy tak, aby vytvořily lepivější drobenku. Hrubší struktura je žádoucí.
  2. Směs lehce upěchujeme na dno skleniček.
  3. Na dni navrstvíme krémovou vrstvu z MILKO Můj Skyr bílý 0 % tuku, medu a semínek vanilkového lusku.
  4. Jako poslední rozmixujeme zralé oloupané mango a vytvoříme jím třetí vrstvu dortíku.
  5. Dezert nakonec ozdobíme čerstvými jahodami.



Bezlepkový dortík do skleničky, s pravou vanilkou a mangem (4 skleničky)


Zpět na recepty

Modul: recepty